search slide
search slide
pages bottom

Bingo met telefoon opwaarderen

speeltegoed met telefoon opwaarderenVooral voor de kleinere bingo spelers onder ons is deze optie een enorm geliefde toevoeging aan het bingospel van bingolot. Zo kan je ook met je telefoon speeltegoed opwaarderen en zit je niet vast aan een betaling methode waar je standaard met een hoger bedrag je speeltegoed kan opwaarderen. Met deze op waardeer optie kan je met je bingo met je telefoon opwaarderen en kan je al snel weer doorspelen met geld. Dit omdat je de telefoon eigenlijk altijd wel bij de hand hebt en anders heb je vast je mobiel wel in de buurt liggen om zo snel het kienen voor geld spelen door te kunnen zetten.

Mogelijkheden

speeltegoed bingolot opwaarderenWanneer je bingo met telefoon gaat opwaarderen dan heb je verschillende opties waar je gebruik van kan maken. Zo kan je bijvoorbeeld met minuut betalen, maar je kan ook per oproep betalen. Het is juist de optie die jou het fijnste ligt. Deze keuze is dus afhankelijk van hoeveel je wilt op waarderen en hoe snel je het tegoed wil opwaarderen. Mocht je dus telefoon bingo willen spelen dan weet je dat er ook nog verschil is tussen de verschillende mogelijkheden. Wij zullen het maar gelijk toelichten.

Pay per call

Pay per call bingo is dat je het speeltegoed op je account per oproep opwaardeert. Dit neemt dus een kleine tijd in beslag en na het belletje word je speeltegoed met 1,30 opgewaardeerd. Zeker voor de mensen die snel het bingo spelen willen beginnen is dit een prachtige oplossing. Je hebt na een paar belletjes je speel tegoed met telefoon al zo op een paar euro gebracht. Het nadeel aan deze optie is dat je wel telkens weer moet bellen, bij Pay per minute kan je wel je mobiel naast je neerleggen en dat deze over blijft gaan. Met deze optie gaat het wellicht wel minder snel, maar je hebt wel het voordeel dat je er verder geen aandacht aan hoeft te besteden. Je kunt in de tussen tijd dus gezellig bingo spelen bij de leuke bingo aanbieder bingolot. Wat in onze ogen dus een groot voordeel is!

Pay per minute

Betalen per minuut is ook mogelijk bij bingolot. Zo kan je dus het nummer bellen en je mobiel op telefoon naast je neerleggen. In tussentijd kan je dus al beginnen met het online spelen en je hoeft te geen zorgen te maken over je saldo van je account. Deze wordt namelijk met bingo telefoon opgewaardeerd en deze blijft gewoon doorbellen. Wel is er voor de veiligheid een maximum grens getrokken voor het telefonisch opwaarderen van speeltegoed. Dit is vooral voor de mensen gedaan die wellicht de oproep zouden vergeten, want dat erg zonde zijn wanneer je maar met een beperkt bedrag wilt opwaarderen. Wanneer je speeltegoed met 10 euro is opgewaardeerd tijdens het pay per minute bellen dan zal de verbinding automatisch verbroken worden. Zo hoef je dus geen hoge telefoon rekening te verwachten mocht je vergeten de telefoon op te hangen.

De combinatie

opwaarderen met telefoonWat we vaak merken is dat er een combinatie tussen de twee bovenstaande mogelijkheden wordt gemaakt. Zo wordt er eerst de Pay per call optie gebruikt om het bingotegoed in korte tijd op een paar euro te brengen en word er daarna de Pay per minute optie gebruikt. Zo kan je het tegoed dus met een leuk bedragje opwaarderen terwijl je al gezellig aan het spelen bent. Dit voordeel heeft bingolot, want vrijwel geen één bingo aanbieder heeft een telefonisch opwaarderen bingo mogelijkheid beschikbaar waarbij je per belletje en per minuut kan betalen. Door deze combinatie kan je ook, zonder veel moeite te doen, je spelletjes tegoed met een wat groter bedrag opwaarderen terwijl je gezellig het bingospel aan het bespelen bent.