search slide
search slide
pages bottom

Voor geld spelen bij Bingocams

Bij Bingocams kun je voor geld spelen. Leuk, want al het gewonnen geld kun je op je rekening laten storten. Wat zijn de manieren om voor geld te spelen bij Bingocams? Waar moet je zoal op letten wanneer je voor geld wilt spelen bij Bingocams?

Bezoek Bingocams

Informatie over Bingocams

Bingocams is een website waar online bingo mogelijk is. Je kunt hier een account aanmaken en meespelen. Er zijn meerdere kamers waar je dit kunt doen en waar je mooie geldprijzen kunt winnen. Ook kun je met je webcam aan spelen. Hiermee is extra geld te verdienen. Wanneer je lid bent op Bingocams, kun je allerlei leuke bonussen krijgen, waardoor je eigenlijk nooit geld hoeft te storten. Toch zijn er verschillende voordelen om wel geld te storten. Zo kun je bijvoorbeeld alleen de jackpots winnen als je in de afgelopen maanden geld hebt gestort. Ook is het spel natuurlijk net wat spannender als je wel geld stort op je account.

Probeer Bingocams met 5 euro gratis speeltegoed

Hoe kun je geld storten

Geld storten bij Bingocams gaat ontzettend makkelijk. Er zijn meerdere manieren om dit te doen. Bijvoorbeeld:

  • Creditcard
  • Paysafecard
  • Neteller
  • Skrill

Je bepaalt zelf hoe hoog het bedrag is dat je wilt storten. Wanneer je kans wilt maken op de jackpots, moet je tenminste 10 euro hebben gestort. Wanneer je echter eerst wilt testen of je het wel leuk vindt om tegen betaling te spelen, dan kun je er ook voor kiezen om een klein bedrag te storten. Het storten van geld op je account is heel gemakkelijk, volg gewoonweg de instructies op het scherm.

Hoe kun je geld winnen?

Geld winnen bij Bingocams kan op verschillende manieren. In ieder spel dat je speelt kun je een geldbedrag winnen. Dit kan door als eerste een lijn, patroon of volle kaart te hebben. De bedragen hiervan zijn afhankelijk van de prijs per bingokaart en van het aantal spelers in de kamer. Ook is er geld te winnen door de jackpot te winnen. Dit doe je door de kaart te vullen binnen een bepaald aantal ballen. Het aantal ballen dat je nodig hebt hiervoor, staat altijd in het spel aangegeven. Als laatste is er nog de mogelijkheid om een gegarandeerde jackpot te winnen. Deze zal in het komende uur gegarandeerd vallen en soms vallen er zelfs meerdere jackpots. Handig om hier dus bij aanwezig te zijn.

Zet de webcam aan

Het aanzetten van je webcam is niet verplicht, maar wel aan te raden. Wanneer je dit doet, kun je namelijk extra geldprijzen winnen. Met jouw live-winmoment kun je bonussen krijgen die voor nog meer geld zorgen. Een goede reden dus om de webcam lekker aan te zetten!

Bezoek de website