search slide
search slide
pages bottom

Voor jackpots spelen bij Bingocams

Wil jij bij online bingo vooral meespelen omdat er hoge jackpots zijn? Dan is het wel handig hoe je die het beste kunt winnen. Welke tips zijn er allemaal om dit voor elkaar te krijgen bij Bingocams?

Bezoek Bingocams

Bingocams

Bingocams is een mooie website waar leden kunnen meespelen met allerlei bingospellen. Er zijn meerdere varianten te spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van 90 ballen bingo of van 75 ballen bingo? Het leuke is dat hier ook nog eens flinke geldprijzen mee te winnen zijn. En het is niet zo dat je tegen een computer speelt. Je speelt namelijk echt tegen andere mensen. Er is dus sowieso altijd wel een winnaar. Wanneer je een account aanmaakt kun je zo veel als je wilt blijven spelen. En wat extra leuk is: er zijn meerdere jackpots die je kunt winnen.

Jackpots bij Bingocams

Bingocams heeft verschillende jackpots. Namelijk:

  • De hoofdjackpot
  • Kamer jackpots
  • Gegarandeerde jackpots
  • Jackpots bij evenementen

Alle jackpots kunnen gewonnen worden door binnen een aantal bingoballen de kaart vol te krijgen. Het aantal bingoballen hiervoor zal per jackpot verschillend zijn. Wanneer er bijvoorbeeld een gegarandeerde jackpot valt, dan zullen de regels constant worden versoepeld, waardoor het iedere ronde makkelijker wordt om deze te winnen.

Probeer Bingocams met 5 euro gratis speeltegoed

Hoe hoog is een jackpot?

Het bedrag van de jackpot kan behoorlijk hoog oplopen. De hoofdjackpot en de kamerjackpot kunnen duizenden euro’s hoog worden. Er zijn echter ook wat lage jackpots. Zo kun je deelnemen aan evenementen waar meerdere keren een jackpot van 25 euro valt.

Geld storten

Om de jackpots bij Bingocams te kunnen winnen, is het belangrijk dat je eerst geld stort op je account. Je kunt prima spelen zonder geld te storten, want je krijgt allerlei leuke bonussen, maar je moet er wel rekening mee houden dat je dan geen kans kunt maken op de jackpots. Als je een jackpot wilt winnen, dan moet je in de afgelopen maanden tenminste één keer een storting hebben gedaan van een geldbedrag op je account. Tien euro is dan doorgaans voldoende. Geld storten kan op diverse manieren, zoals:

  • Creditcard
  • Paysafecard
  • Neteller
  • Skrill

Je bepaalt zelf welke manier je gebruikt om geld te storten. Alle betalingsvormen zijn veilig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er iet met je gegevens zal gebeuren.

Win extra geld met een webcam

Heb je een webcam? Dan kan het lonen om deze aan te zetten tijdens het spelen. Als je dit doet, kun je namelijk extra geld winnen met jouw live winmoment. Hoe leuk is dat? Je hoeft er amper wat voor te doen, maar het kan toch wat opleveren!

Bezoek de website