search slide
search slide
pages bottom

Bingolot.com

Houdt u van bingo spelen? Dan is deze site echt iets voor u. Bingolot.com is een gezellige bingo community. U kunt op deze site bingo spelen met andere liefhebbers van het spel en ondertussen met elkaar chatten via de chatfunctie.
Om mee te spelen hoeft u niets te downloaden, via de site kunt u direct spelen. Kijk rustig rond en speel een spelletje mee zonder u te registreren. U kunt echter niet winnen of chatten zonder dat u zich registreert.

Klik hier om Bingolot te openen

Hoe werkt het

U kiest eerst een bingokamer uit. U kunt kiezen voor de kamers waarin u gratis kunt spelen en toch geldprijzen kunt winnen. Maar u kunt ook naar de kamers waar u bingo kaarten kunt kopen waarmee u grotere geldprijzen kunt winnen. Het sociale aspect is echter belangrijker dan het winnen van grote geldprijzen. Daarom zijn de prijzen van de bingokaarten laag gehouden, u kunt al kaarten kopen vanaf 5 cent. Eenmaal in de bingokamer kunt u het aantal kaarten kopen waarmee u wilt spelen.

Gratis bingo of kaarten kopen

De gratis bingokamers zijn op bepaalde tijden open. Zelfs in de gratis kamers kunt u geldprijzen winnen. Deze geldprijzen kunt u bijvoorbeeld weer gebruiken om kaarten te kopen en mee te spelen in de andere bingokamers. De bingo kaarten zijn te koop voor 5, 10, 25, of 50 cent. De kaarten kunt u kopen tegoed op uw account te storten. Uw winst kunt u uit laten betalen zodra u 50 euro of meer gewonnen heeft.

Bezoek Bingolot

Het spel

Een bingospel duurt ongeveer zes minuten, u zult dus nooit lang moeten wachten. Er zijn zoveel bingokamers dat er altijd wel ergens plaats is om mee te spelen. Als het spel begint wordt er eerst gespeeld voor een bepaald patroon. De patronen veranderen iedere ronde weer. Als de prijs voor het patroon is gevallen, wordt er verder gespeeld voor een volle kaart. Een groot voordeel van de site is dat de computer bijhoudt welke nummers er getrokken zijn. Dus nooit meer liedjes zingen omdat u een valse bingo heeft. Tijdens het spel kunt u chatten met uw medespelers in de gezellige chatroom. U kunt het spel zelfs zo instellen dat er automatisch nieuwe bingokaarten voor u gekocht worden, zodat u nooit zonder komt te zitten. Deze optie werkt alleen in de kamers met betaalde kaarten.

Veel plezier bij bingolot.com!

bingolot.com