search slide
search slide
pages bottom

Bonusronde Bingolot

bonuspot bij bingolotEen van de leukste onderdelen van het bingospel van Bingolot is de bonusronde. Een speciale toevoeging waarmee je de desbetreffende ronde voor €25 euro aan extra bingo tegoed te winnen is. Wanneer je de patroonprijs als eerste vol hebt dan win je in de bonusronde namelijk €7,50 euro extra en met een volle kaart maar liefst €17,50 extra!

Wanneer gaat de bonusronde van start?

timer geeft aan wanneer de bingoronde van start zal gaanWanneer een bonusronde bij Bingolot van start gaat is afhankelijk van het aantal verkochte bingokaarten in een bingokamer. Wanneer de bingopot namelijk gevuld is dan zal de bonusronde van start gaan. In bingokamers met lage kaartprijzen zal deze pot minder snel vol raken, terwijl in kamer waar de bingokaarten bijvoorbeeld €0,50 kosten deze bonuspot sneller zal vullen. Als de bonusronde van start gaat dan zal de verkooptijd van de bingokaarten automatisch worden verlengd, zodat iedereen genoeg tijd heeft om zijn of haar bingokaarten te kopen. De bonuspot wordt aan de bingoprijzen toegevoegd, maar de kaartprijs blijft tijdens deze bingoronde gelijk!

Kan je een bingokamer betreden als de verkoop in een bonusronde gaande is?

Nee, dat is niet mogelijk. Wanneer je namelijk niet aanwezig bent in een bingokamer dan kan je niet deelnemen aan de bonusronde. Dit heeft als reden dat de bonusronde bedoelt is voor de trouwe bingospelers die in de desbetreffende bingokamer aanwezig zijn. Wanneer je dus een bonusronde wil mee maken zul je voor langere tijd in een bingokamer actief moeten zijn.