search slide
search slide
pages bottom

Gratis bingo spelen

Het spelen van gratis bingo is makkelijk en eenvoudig te realiseren bij bingolot. Vooral omdat je hier onbeperkt in de gratis kamers kan spelen is deze aanbieder onder veel spelers ook erg populair als gratis bingo aanbieder. Je hoeft dus niet op te waarderen als je dat niet wilt of wanneer dit financieel niet haalbaar is. Het leuke is dat de gezelligheid in de gratis kamers zeker niet minder is als de betaalde kamers. Het verschil ligt het vooral in de spanning die de te winnen prijzen met zich mee brengen. Je kunt in de betaalde kamers namelijk veel hogere prijzen winnen als in de gratis kamers en dat maakt het spelen van bingo met echt geld nog spannender.

Verschil met andere bingo

Bingolot is een aanbieder die haar kienspel gratis aanbiedt, in tegenstelling tot vele andere aanbieders kan je hier wel onbeperkt gratis meespelen. Bij de meeste aanbieders waar je het gratis bingo spelen kan beginnen gaat het enkel om een aanmeld bonus. Je krijgt deze dus bij je aanmelding waarbij je dus een gelimiteerd bedrag ontvangt en het hiermee zal moeten doen. De kans dat je dit bedrag op speelt is dus aanwezig. >Gratis bingolot spelen is echter iets anders, je kunt hier gratis 2 kienkaarten per bingo ronde kopen en de prijzen die er vallen te winnen krijg je gelijk op je account. Je kunt dus gratis meespelen en onbeperkt kaarten kopen. Zo kun je dus makkelijk en eenvoudig kijken hoe het spel van deze website er aan toe gaat en hoef je geen zorgen te maken over een storting. Je speelt namelijk gratis en vrijblijvend bij deze aanbieder tot je er voor kiest om te stoppen of voor echt geld te gaan spelen. Je hoeft dus geen storting te doen en dat maakt het kienen ook breed bereikbaar voor mensen voor wie het spelen voor geld financieel niet haalbaar is.

Klein beginnen

Wanneer je het gratis bingo spelen bij bingolot aantrekkelijk vind kan je er ook voor kiezen om klein te gaan beginnen om voor echt geld te gaan spelen. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld een belletje te doen met je telefoon. Dit kost 1,30 per gesprek en dat is genoeg tegoed om 26 bingo kaarten van 5 cent te kopen. Zo kun je dus een paar ronden vooruit of zelfs heel veel rondes. Dit hangt er uiteraard vanaf hoeveel kaarten je elke ronde koopt, want wanneer je 4 kaarten koopt dan ben je er binnen 7 rondes doorheen wanneer je geen prijs wint. Wanneer je echter 2 kaarten per ronde koopt doe je er al het dubbele aantal ronden mee. De optie voor mobiel of telefonisch opwaarderen is de beste manier om klein te beginnen bij deze aanbieder om voor echt geld te gaan spelen. Deze optie is naast het gratis bingo spelen altijd vrij, dus mocht je hogere prijzen willen winnen dan is dit een mooie optie om eens te kijken hoe spannend het online kienen voor geld spelen is.

Twee opties

Wanneer je er voor kiest om met je mobiel of telefoon op te waarderen dan moet je weten dat er twee verschillende opties hiervoor beschikbaar zijn. Je kunt betalen per oproep, maar ook per minuut. Welke je wilt gebruiken hangt af van je speelstijl en je wensen. Mocht je dus laag willen beginnen dan kan je het beste met oproep je tegoed opwaarderen. Het gratis bingo spelen is wat dat betreft minder belonend, want je koopt hier gratis bingo kaarten terwijl er wel een bingo prijsjes op je liggen te wachten. In de echte kamers gaat het grootste gedeelte van de opbrengst van de verkoop van de kaarten in de pot. Hierdoor loopt de pot dus al snel op en is het heel interessant om mee te spelen bij een aanbieder als bingolot. Per minuut betalen is een mooie optie voor mensen die niet telkens willen opwaarderen, maar in 1 keer meer geld op hun speelsaldo van het account willen hebben staan. Je kunt je mobiel of telefoon gewoon door laten lopen en dan word de verbinding na het bereiken van 10 euro aan speeltegoed tijdens het gesprek gewoon opgehangen. Je bent dus niet de hele tijd bezig om te zorgen dat je genoeg speeltegoed hebt, maar je kunt gewoon alvast vrolijk en gezellig beginnen met het online kienen spelen bij bingolot!