search slide
search slide
pages bottom

Jogobingo

jogobingoJogobingo is een leuke online bingowebsite met veel functies. Spelen is erg gemakkelijk en de inleg is erg voordelig met bedragen van €0,50 en €0.05. Door middel van de chatfunctie kan men samen met zijn/haar vrienden spelen met tot wel 10 bingokaarten tegelijk. Daarbij maakt men ieder spel kans op de bonusronde waar nog meer leuke prijzen te winnen vallen.

Jogobingo voor echt geld of gratis

de verschillende bingokamers bij jogobingoJe kunt bij Jogobingo kiezen om voor echt geld bingo te spelen of dat je gratis bingo gaat spelen. Er zijn namelijk 3 kamer in het bingospel te vinden waar je gratis bingokaarten kan kopen en waarbij je bij het winnen van de bingo of het patroon kleine geldprijsjes kunt winnen. De overige kamers kan je enkel voor geld bingokaarten kopen. Ook is het mogelijk om hier te spelen met de gewonnen tegoeden uit de gratis bingokamers.

Uitbetaling

uitbetalen bij jogobingoUitbetalingen zijn erg makkelijk en snel op Jogobingo. De inleg wordt echter niet uitbetaald, de volle winst wel. Vanaf een bedrag van €50 kan men vragen om een uitbetaling. Dit doet men door te klikken op “CASHIER”, daarna worden een paar gegevens gevraagd over het rekeningnummer etc. De winst zal binnen één werkdag worden gestort.

Refer-A-Friend

refer a friend optie bij jogobingoDe refer-a-friend functie maakt het mogelijk vrienden uit te nodigen om samen bingo te spelen. Naast leuke prijzen is gezelligheid uiteraard erg belangrijk. Door je eigen naam en e-mailadres en dat van je vriend in te vullen kan men met een paar klikken op de muisknop gezamenlijk bingo spelen.

Q&A

Bij vragen of onduidelijkheden kan men kijken bij de q&a, daar staan veel voorkomende problemen vaak duidelijk omschreven. Storingen, problemen met uitbetalingen of misverstanden zullen daardoor weinig voorkomen. Door in te schrijven voor de nieuwsbrief blijft men helemaal op de hoogte van eventuele veranderingen en nieuwe functies.