search slide
search slide
pages bottom

Multiplayer bingo

Multiplayer bingo is een mooie vorm van het kienspel. Je kunt nu namelijk ook online het kienen beginnen te spelen tegen en met andere spelers. We zetten hier met nadruk tegen en met neer, want je kunt namelijk ook met elkaar chatten. En dat maakt het multiplayer bingo spelen op het internet heel erg aantrekkelijk en bovendien is het nog eens heel erg gezellig ook! Daarom is het ook zeker een aanrader van onze kant om het kienen spelen online te beginnen bij Bingolot. Deze aanbieder is niet alleen een multiplayer bingo aanbieder, maar ook een heel erg gezellige aanbieder waar er elke dag duizenden mensen online komen om van het kienspel te genieten. Zo hoef je dus zeker niet bang te zijn dat je een moment van verveling hoeft te kennen en kan je altijd gezellig bij deze site spelen op onze website!

Veilig storten

Je kunt met bingolot snel en veilig een storting verrichten om het multiplayer bingospel voor echt geld te beginnen. Er zijn verschillende opties en mogelijkheden om het geld op je account te storten. Zo kan je dus altijd, snel en zonder moeilijkheden het online spelen voor echt geld starten. Zeker voor veel spelers die graag de bingo multiplayer meespelen is dit een uitstekende oplossing. Bingolot is namelijk een website waar zowel kleine als grotere spelers hun vermaak opzoeken en dit is ook terug te zien in de storting mogelijkheden. Zo kunnen de grotere spelers makkelijk met een grotere stortingsoptie geld storten en hebben de kleinere spelers de mogelijkheid om met kleinere bedragen op te waarderen. Maar op diepere details zullen we in de volgende alinea’s ingaan wat storting mogelijkheden bij de multiplayer versie van deze aanbieder betreft.

Paysafe card

Bingo met paysafe card opwaarderen is ook erg populair. Vooral omdat deze optie tijdens het storten je anonimiteit gewaarborgd houdt en dat je geen kans op misbruik van de online gegevens op kan lopen. Dit risico is overigens zeer klein bij de andere mogelijkheden tot opwaarderen, maar blijft natuurlijk wel altijd aanwezig wanneer je online geld overmaakt. Gelukkig is de beveiliging van de online betaling programma’s op zo’n hoog niveau gebracht dat de kans op problemen zo miniem is dat ze een vrijwel 99,99% veiligheid kunnen garanderen.

Mobiel of met de telefoon

Wat ook erg populair is bij de bingo is dat je met mobiel of telefoon bingotegoed opwaardeert. Aangezien je deze altijd wel bij de hand hebt, het zij je mobiel of juist de telefoon, is het een uitermate handige en makkelijk optie om je speeltegoed snel met een wat kleiner bedrag op te waarderen. Ook voor de mensen die wel kienen voor geld willen spelen, maar die niet zoveel geld over hebben of willen spenderen aan de online multiplayer bingo is dit een goede optie. Met één belletje waardeer je namelijk je saldo van je account met 1,30 euro op. Dit is een klein bedrag waarmee je in de kamers waar je kaarten van 5 cent per stuk kan kopen een hele tijd vooruit kan. Dit hangt natuurlijk mede af van je speelstijl en natuurlijk hoe grote prijzen je wenst te winnen. Want in kamers waar veel mensen spelen en waar hoge kaart prijzen worden gerekend zal de te winnen bingo uiteraard hoger zijn. De prijs die je hiervoor betaald is echter wel hoger en hoe drukker de kamers is hoe meer geluk je moet hebben om de bingo te winnen. Maar wie weet is het vandaag wel jou geluksdag, dus doe snel en gezellig mee bij de multiplayer bingo van bingolot!

Gezellig chatten

Tijdens de bingo avonden ging je natuurlijk gezellig kletsen. Dat is er normaal niet bij tijdens online spellen, maar bij het online kienspel van deze aanbieder is een chatfunctie ingebouwd. Zou kan je tijdens het multiplayer bingo spelen gezellig met andere spelers beginnen te chatten. Je hoeft dus geen moment van verveling meer te kennen tijdens het spelen, want de multiplayer versie van het online bingospel natuurlijk wel heel erg aangenaam maakt. Zo kan je altijd, wanneer je ook maar wil, voor het online plezier kiezen welke je wordt aangeboden bij de multiplayer bingolot versie!