search slide
search slide
pages bottom

Paysafe bingo

Paysafe bingo, eenvoudig kienen spelen en met een paysafe prepaid kaart je online speeltegoed op waarderen. Bij Bingolot is dat mogelijk! Begin nu het online bingo spelen door je snel en gemakkelijk aan te melden en als je tijdens het winkelen even een paysafe kaartje koopt kan je het online kienen voor echt geld beginnen te spelen zonder je bankpasje te hoeven gebruiken! Paysafe gebruiken met het bingo spelen is dus erg handig als je het online betalen niet vertrouwd. Door een prepaid kaart te kopen kan er weinig verkeerd gaan, enkel als de code niet klopt dan kan je een probleem krijgen. Maar dan kan je altijd nog hulp zoeken bij paysafe zelf, gelukkig gebeurt dit vrijwel niet, zodat je het online spelen zonder enige problemen kunt starten en fijn met andere mensen bij bingolot het kienspel spelen.

Paysafe prepaid kaart kopen

paysafe bingolotWellicht zit je met de vraag waar je de paysafe prepaid kaart kan kopen, gelukkig zijn er heel veel verkooppunten. Dit betreffen sigarenwinkels, supermarkten, pompstations en ga zo maar verder. De kans dat er geen verkooppunt is bij jou in de buurt wordt hierdoor dus al stukken kleiner. Zo kan je het kienen spelen voor echt geld, dus makkelijk te beginnen en kan je gewoon tijdens het winkelen even een paysafe kaartje kopen zodat je thuis door kan gaan met het spelen. Zo blijft het spelen voor echt geld heel gemakkelijk en kan je gewoon op elk moment even bij een verkooppunt van paysafe prepaid kaarten langsgaan om zo de paysafe bingo functie van bingolot te kunnen gebruiken. Heel eenvoudig, makkelijk en anoniem!

Veilig bingo spelen

Het paysafe bingo spelen is de veiligste manier van het opwaarderen van je speeltegoed op het internet. Je bent ten eerste niet afhankelijk van een digitale overboeking. Hierdoor is het faalpercentage zo laag dat het vrijwel onmogelijk is om geld kwijt te raken door fouten in een systeem. Je krijgt namelijk een code die je kan invoeren. Deze verzilverd het paysafe bedrijf voor je bij bingolot en deze aanbieder waardeert met het geld van de paysafe prepaid kaart je online speel saldo bij hun op. Zo kan je het online kienen spelen makkelijk en snel voortzetten en zijn er geen problemen als je een opwaardering wilt doen.

Anoniem

Daarnaast is paysafe bingo ook vele malen anoniemer als het opwaarderen via een andere stortingsoptie. Je koopt namelijk een paysafe kaart bij een winkel. Je kan dus gewoon met contant geld betalen en zo krijg je dus een paysafe code mee met een bepaalde waarde (dit ligt dus aan de kaart die je koopt). Met deze kaart kan je online je speeltegoed bij bingolot opwaarderen en zo kan je na het winkelen makkelijk, snel en anoniem je online account saldo opwaarderen. Makkelijk, eenvoudiger en anoniemer kan het bijna niet. Wel kan je door je eigen naam in het gebruikersnaam gebruiken je persoon bloot geven. Wij raden dan ook aan om een bijnaam te gebruiken en geen persoonlijke gegevens in de gebruikersnaam te gebruiken.

bingolot met paysafecard paysafe