search slide
search slide
pages bottom

Gratis spelen bij ShinyBingo

logo shinybingoShinyBingo is een geweldige website waar je niet alleen een betaald bingospel speelt, maar waar je ook gratis bij kunt spelen. Hoe werkt dit precies? Hoe kun jij gratis meespelen en toch meedingen met de leuke te winnen geldprijzen?

=> Naar de website van ShinyBingo

Wat is ShinyBingo?

Online zijn er verschillende websites waar je bingo op kunt spelen. Eén van die websites is ShinyBingo. ShinyBingo bestaat uit verschillende speelkamers met bingospellen. Hier kun je bingokaarten kopen en meespelen met een gezellig potje bingo. Wanneer jij als eerste bingo haalt, dan kun je hiermee een flink geldbedrag winnen. Als je dit ook nog eens binnen een bepaald aantal ballen doet, dan kun je ook nog eens de jackpot winnen die tot duizenden euro’s kan oplopen. Wanneer je liever geen geld betaald voor je bingospel, dan is dat goed mogelijk. Er zijn namelijk meerdere manieren om gratis te spelen bij ShinyBingo. Hoe werkt dit?

Aanmeldbonus

bonussen van shinybingoWanneer je een account aanmaakt bij ShinyBingo, krijg je al meteen een aanmeldbonus van 5 euro. Hiermee kun je gratis spelen bij ShinyBingo. De bonus kan worden gebruikt om bingospellen te spelen. Het is zelfs mogelijk om er geld mee te winnen. Aanmelden kan overigens zonder ergens aan vast te zitten. Je hoeft geen geld te storten en als het je niet bevalt, kun je je account altijd weer verwijderen.

=> Meld je aan en krijg 5 euro gratis!

Wekelijkse bonus

Iedere week kun je bij ShinyBingo een code verzilveren. Deze bonuscode wordt via e-mail verzonden naar je. Wanneer je de code verzilvert, krijg je extra gratis speelgeld om te gebruiken. Dit is dus iedere week het geval, waardoor je wekelijks gratis mee kunt spelen met ShinyBingo. Het enige dat je dan hoeft te doen, is je e-mail goed in de gaten houden, zodat je gebruik kunt maken van deze codes.

Evenementen

Regelmatig organiseert ShinyBingo diverse evenementen. Tijdens deze evenementen kun je extra speelgeld winnen. Het kost je doorgaans dus geen geld, zeker niet wanneer je ook nog eens bingo speelt met speelgeld dat je eerder gratis hebt gekregen. Zo kun je extra profiteren van de evenementen en er ook nog eens veel plezier mee hebben.

Andere bonussen

Er zijn nog wat andere bonussen die je kunt krijgen, maar hier moet je wel geld voor storten. Als je de eerste keer geld stort, krijg je namelijk een speciale stortingsbonus. Je ontvangt dan extra speelgeld om te gebruiken. En ook als je vaker geld stort, kun je hier extra bonussen mee vrijspelen. Het kan dus zeker lonen om toch eens te overwegen een keer geld te storten op je account. Dit kan al vanaf een paar euro en je loopt er dus weinig risico mee. Overigens kun je ook alleen maar de jackpot winnen wanneer je in de afgelopen maanden tenminste één storting hebt gedaan. Wanneer je dus extra geldbedragen wilt winnen, kan het een goede keuze zijn om eens een paar euro te storten. Wil je echter gratis blijven spelen bij ShinyBingo, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bezoek ShinyBingo