search slide
search slide
pages bottom

Voor geld spelen bij ShinyBingo

logo shinybingoBen jij vooral van plan om voor geld te spelen bij ShinyBingo? Lees dan snel verder. Wij vertellen precies hoe je voor geld kunt spelen bij ShinyBingo. Wat is dé manier om de hoogste jackpots in de wacht te slepen. Welke tips zijn er allemaal?

=> Naar de website van ShinyBingo

Wat is ShinyBingo?

ShinyBingo is een geweldige site voor mensen die graag een spelletje spelen en daar ook geld mee willen winnen. Je kunt je vermaken met een spel bingo, zoals je dat ook in het echt doet. Je koopt vooraf een bingokaart, daarna speel je tegen anderen. Er worden dan telkens ballen getrokken en op iedere bal staat een cijfer. Staat dat op je kaart? Dan kun je die afstrepen. Ben je de eerste met een volle kaart? Dan win je! En je kunt zelfs een jackpot winnen die duizenden euro’s hoog is. Het is dus niet alleen een leuk spel, maar ook een spannend spel, want wie weet ga je er met gigantische geldprijzen vandoor.

Voor geld spelen bij ShinyBingo

Wil jij graag flink wat geld winnen bij ShinyBingo? Dan kun je dit het beste doen door vooral te spelen op de site. Hoe meer je speelt, hoe vaker de kans aanwezig is dat je ook daadwerkelijk wint. Hoeveel je wint is vaak afhankelijk van het aantal spelers in een kamer. Hoe meer spelers, hoe meer geld er met een spel kan worden gewonnen. Je kunt ook nog  met meerdere kaarten tegelijk spelen. Hiermee kun je je winkans verhogen.

=> Klik hier om voor geld te spelen

Speel met echt geld

Met echt geld spelen is verstandiger, omdat dit de enige manier is waarop je een jackpot kunt winnen. Je moet dan namelijk in de afgelopen drie maanden minstens een keer een storting hebben gedaan. Dit kan al een bedrag van 10 euro zijn. Alleen op deze manier kun je daadwerkelijk een jackpot winnen. Geld storten kun je op de volgende manieren doen:

  • Creditcard
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard

Zorg dat je bij evenementen bent

Wanneer je bij ShinyBingo echt geld wilt winnen, is het een goede tip om ook aanwezig te zijn bij de evenementen. Elke dag is er minstens een evenement en hier kun je aan deelnemen. Tijdens een evenement kan een jackpot gegarandeerd vallen. Soms zijn er ook meerdere kleine jackpots te winnen. Bijvoorbeeld vijf keer een bedrag van 25 euro. Omdat het hier gaat om gegarandeerde jackpots, is de kans op winnen veel hoger.

Gratis speelgeld

bonussen van shinybingoHoewel het verstandig is om regelmatig geld op je account te storten, kun je ook spelen met gratis speelgeld. Je krijgt sowieso 5 euro aan speelgeld bij het aanmaken van een account. Ook ontvang je 200 procent extra speelgeld op het bedrag dat je voor de eerste keer stort. En iedere week kun je een code die per mail wordt verzonden verzilveren in je account voor een paar euro. Met dit speelgeld kun je meespelen én is het mogelijk om er wel echt geld mee te winnen. Handig!

Bezoek ShinyBingo