search slide
search slide
pages bottom

Gratis spelen bij TrendieBingo

trendiebingo logoTrendieBingo is een gezellig bingospel, waar je flinke geldbedragen kunt winnen.

En denk je nu? Daar begin ik niet aan, want dat kost me handenvol geld, dan is het slim om even te blijven lezen. Je kunt namelijk ook gratis spelen bij TrendieBingo.

Hoe doe je dit?


=> Naar de website van TrendieBingo

Wat is TrendieBingo?

TrendieBingo is een website waar je bingo kunt spelen. Er zijn verschillende kamers waar je in terecht kunt en je kunt strijden om als eerste bingo te krijgen. Er is ook meteen een leuke chatbox, zodat je met medespelers kunt spelen. Het is een spel waarbij je flink wat geld kunt winnen, want de jackpot kan erg hoog oplopen. Soms tot wel duizenden euro’s en dat is natuurlijk geweldig om te kunnen winnen. Sommige mensen zijn echter wel wat sceptisch en betalen liever geen geld op TrendieBingo. Gelukkig hoeft dat ook niet! Zij kunnen namelijk gewoon gratis meedoen, zonder dat ze ergens aan vast zitten! Hoe werkt dat? Zitten er geen addertjes onder het gras?

Aanmeldbonus

welkomstbonus bij aanmelding bij trendiebingoHet enige dat je hoeft te doen, is je aan te melden op TrendieBingo. Dit kost je maar een paar minuten de tijd en je hoeft geen bankgegevens door te geven. Je zit dus nergens aan vast. Bij het aanmelden krijg je een aanmeldbonus van 5 euro speeltegoed. Je kunt dit gebruiken om bingo te spelen en hier valt werkelijk geld mee te winnen.

=> Klik hier voor €5 gratis!

Wekelijkse bonuscode

Is je welkomstbonus helemaal verspeeld? Geen nood! Iedere week krijg je een e-mail met daarin een speciale bonuscode. Deze kun je heel gemakkelijk verzilveren voor speelgeld. Het bedrag dat je krijgt is iedere week anders, maar het zorgt er in ieder geval voor dat je weer een aantal keer kunt spelen, zonder dat dit je geld kost.

Eerste stortingsbonus

stortingsbonus van trendiebingo op je eerste storting –>Wil je toch eens een keer geld storten? Dan profiteer je meteen van de eerste stortingsbonus. Het mooie is dat je dan 200 procent bonus krijgt. Stort je bijvoorbeeld 10 euro, dan krijg je nog eens 20 euro aan extra speelgeld.

Evenementen

Regelmatig zijn er op TrendieBingo leuke evenementen waar je aan kunt meedoen. Je kunt hier speelgeld voor inzetten. Bij de evenementen zijn vaak extra geldbedrag te winnen en kun je ook meer gratis speelgeld winnen dan gebruikelijk. Het is dus zeker de moeite waard om hierbij te zijn. De evenementen worden vooraf aangekondigd op de website en via de e-mail.

Hoe werkt het gratis spelen?

Gratis spelen bij TrendieBingo heeft geen enkele verplichtingen. Je kunt zo lang als je wilt gratis meespelen zonder dat je ook maar ergens aan vast zit. Dit is dus een goede manier om gemakkelijk om te testen of het spel je bevalt. Je kunt dus ook gewoon geld winnen als je als eerste een rij, patroon of volle kaart hebt. Het enige waar je wel echt op moet letten is dat je geen kans kunt maken op de jackpot wanneer je geen geld hebt gestort in de afgelopen drie maanden.

=> Bezoek TrendieBingo