search slide
search slide
pages bottom

Voor geld spelen bij TrendieBingo

trendiebingo logoKen jij TrendieBingo al?

Dit is een geweldige online bingo website waar je voor geld kunt spelen. Hoe kun je voor geld spelen bij TrendieBingo?

Hoe stort je geld en hoe kun je ervoor zorgen dat je geld wint met je bingospel?


=> Naar de website van TrendieBingo

Wat is TrendieBingo?

welkomstbonus bij aanmelding bij trendiebingoTrendieBingo is een online bingo site. Je kunt hier een account aanmaken en meespelen om mee te spelen. Een account aanmaken is volledig gratis, maar je kunt ervoor kiezen om geld te storten. Dit wordt je echter niet verplicht, dus je hoeft niet bang te zijn dat je meteen allerlei geld kwijt bent. Sterker nog: je krijgt 5 euro aanmeldbonus, zodat je kunt bepalen of je het spel überhaupt wel leuk vindt. Wanneer je bingo speelt op TrendieBingo, dan heb je de mogelijkheid om geld te winnen. Je moet dan als eerste een lijn, patroon of volle kaart zien te krijgen. Als je dit lukt, dan win je geld, maar je kunt zelfs de jackpot winnen! Deze kan behoorlijk hoog oplopen.

Geld storten

Je kunt dus met gratis speelgeld spelen, maar het is ook mogelijk om geld te storten.

Wanneer je liever niet te veel in één keer op je account wilt storten, dan kunt je ook met een laag bedrag opwaarderen, dus je hebt wel wat om mee te spelen, maar bent niet meteen heel veel geld kwijt. Een prima manier om te spelen.

=> Klik hier om de bingo voor geld te spelen

Waarom geld storten?

Het storten van geld is niet verplicht, want je kunt ook met gratis speelgeld spelen, maar je kunt dan niet heel veel spelen. Bedenk je dat meer kunt spelen als je een keer geld stort. Een ander groot voordeel is dat je alleen de jackpot kunt winnen wanneer je in de afgelopen maanden tenminste één keer geld hebt gestort op je account. Dit telt ook al wanneer het slechts een laag bedrag is.

Hoeveel geld kun je winnen?

Wanneer meespeelt bij TrendieBingo, dan is het bedrag dat je kunt winnen zeer afhankelijk van de kamer waar je in speelt. Hoe meer mensen er in de kamer zitten, hoe hoger de bedragen zijn die je krijgt voor een lijn, patroon of volle kaart. Als het er rustiger is, dan krijg je meestal wat minder geld. De jackpot is een progressieve jackpot en dit betekent dat deze blijft stijgen wanneer mensen meedoen. De jackpot kan dus behoorlijk hoog oplopen.

Doe mee met evenementen

Wil je veel geld winnen bij TrendieBingo en dus voor geld spelen? Zorg dan dat je aanwezig bent bij de speciale evenementen die regelmatig worden georganiseerd. Tijdens deze evenementen zijn er meer geldprijzen te winnen en kun je ook meer kans maken op bijvoorbeeld extra speelgeld. Soms is er ook een evenement met een jackpot die gegarandeerd zal vallen. Het is dus erg interessant om erbij te zijn.

=> Bezoek TrendieBingo