search slide
search slide
pages bottom

Voor jackpots spelen bij TrendieBingo

trendiebingo logoEen geweldige bingosite waar je kunt spelen is TrendieBingo.com.

Hier kun je namelijk talloze geldprijzen winnen. Er zijn bingokamers waar meerdere jackpots in het uur vallen. Mensen die graag én bingo spelen én in de prijzen willen vallen, zitten dus goed bij TrendieBingo.

Maar hoek kun je voor jackpots spelen bij TrendieBingo?


=> Naar de website van TrendieBingo

Informatie over TrendieBingo

welkomstbonus bij aanmelding bij trendiebingoTrendieBingo is een website waar je je gratis kunt aanmelden en waar je bingo kunt spelen. Je ontvangt dan zelfs meteen 5 euro gratis speeltegoed dat je kunt gebruiken bij jouw bingospellen. Op de website zijn allerlei fantastische prijzen te winnen, zoals de progressieve jackpots die constant groeien. Mensen die geluk hebben winnen honderden en soms zelfs duizenden euro’s. TrendieBingo heeft veel verschillende bingospelen en evenementen en hierdoor blijft het leuk om er aan deel te nemen.

Jackpots bij Trendiebingo

Er is een speciale jackpot die op de gehele website te winnen valt. Dit is de grootste jackpot van TrendieBingo. Maar iedere kamer waar je bingo kunt spelen beschikt eveneens over een jackpot. Daarnaast zijn er regelmatig evenementen waarbij je meerdere jackpots in een uur kunt winnen.

Voor jackpots spelen bij TrendieBingo

Als je bij TrendieBingo mee wilt spelen voor de jackpots, dan zijn er verschillende zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk dat je in de afgelopen drie maanden tenminste één storting hebt gedaan op je account. Anders maak je sowieso al geen kans. Daarnaast is het ook handig om in de gaten te houden wanneer de speciale evenementen zijn. De kans om hier een prijs te winnen is doorgaans vrij hoog. Deze evenementen worden aangekondigd op de website en per e-mail. Daarnaast geldt ook dat het meestal beter is om met het maximum aantal bingokaarten mee te spelen. Je hebt dan immers meer mogelijkheden om te winnen.

=> Meld je aan en speel voor de jackpots!

Geld storten

Zoals gezegd: je moet sowieso geld storten op je account om kans te maken op een jackpot bij TrendieBingo. Dit kan op verschillende manieren:

  • Creditcard
  • Neteller
  • PaySafecard
  • Skrill

Je bepaalt zelf hoeveel je stort. Bij de meeste betaalvormen kan dit vanaf 10 euro, maar je kunt ook met een laag bedrag opwaarderen. Dit kan handig zijn voor mensen die eerst willen kijken of ze het wel echt leuk vinden om te spelen bij TrendieBingo. Je bent dan immers niet veel geld kwijt.

Hoe win je de jackpot?

Bij TrendieBingo kun je een jackpot winnen door je bingokaart te vullen binnen een bepaald aantal getrokken ballen. Het aantal ballen dat je hiervoor moet hebben, kan per spel verschillend zijn. Bij de evenementen met een gegarandeerde jackpot stijgt dit aantal zelfs, zodat je iedere ronde meer kans hebt om inderdaad een jackpot te winnen. Bij het bingospel zie je altijd precies hoeveel ballen er getrokken moeten worden om kans te kunnen maken op de jackpot. Ook kun je precies zien hoe hoog de jackpot is die er te winnen valt.

=> Bezoek TrendieBingo